Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Binaların strüktürsına iyi kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi vaziyet önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Hassaten, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, muvafık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öteki özelliği kilit + kanat seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. çoğunlukla metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

şayet bir yangın bapsı muhtevain paha mabeyinştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en kazançlı şık ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna gereğince en essah pahaı sarmak olacaktır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve dipında hiçbir canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Özellikle duygun ve altın materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Olası yangın veya rastgele bir ateş yerinde binayı kesik sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları binalmaktadır.

Yangın kapıları; son nokta güvenilen ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında kendisine mekân bulur. Doğru bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa bakılarak testi fail oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en munis hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Bu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tür yangın merdiveninin yapı taşı özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven mevzun bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut estetik kasavetların bir faktör olduğu binalar ciğerin onat hale getirir.

Report this wiki page