Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik yahut dairesel bir koruma içre bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana mevla yahut estetik kaygıların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu hesap denetçi edilmelidir. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında can ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış doğrultuüne düz panik bar kolu bulunmasıdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince mukannen yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Demetevler mahallesinde bulunan çalışmaletmeme İtfaaiye müfredatına isabetli şekilde yangın cıkış bapsı kuruluşlması gerekmektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve gözlemek değerlidir.

Niyet ayrıca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken inkıbaz noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı beniâdem sağlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiveni bapsı, bir yangın kapısı yangın yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Ayrıksı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir mahzur konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor lüzumsuz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Olası yangın yahut rastgele bir ateş durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları strüktürlmaktadır.

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla hak orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page